1. Het coronavirus: wat betekent dat voor je als je reuma hebt? 21 maart 2020

  Het zijn onzekere tijden met het Coronavirus. Veel reumapatienten zitten met twijfels over het gebruik van hun medicatie. Stop niet zonder overleg met je arts. ReumaNederland heeft veel actuele informatie. Neem hier ook eens een kijkje: https://reumanederland.nl/nieuws/nieuws/coronavirus/

  Lees meer

 2. Annulering Bechterew Volleybaltoernooi op 4 april 2020 10 maart 2020

  Beste deelnemers, vrijwilligers en andere belangstellenden, kortom beste vrienden, Dit bericht zal jullie waarschijnlijk niet verrassen maar het bestuur van Stichting Axiale SpA Nederland heeft besloten het volleybaltoernooi op 4 april in Utrecht te annuleren in verband met het Coronavirus. Dat doen we met pijn in ons hart maar met de kennis van nu achten wij het niet verantwoord het toernooi door te laten gaan. Met het bestuur hebben we alle voors en tegens besproken en zien eigenlijk geen andere optie.

  Lees meer

 3. Standpunt NVR over het Coronavirus 28 februari 2020

  Vandaag heeft de NVR een officieel standpunt ingenomen inzake Coronavirus en reuma medicatie. Het luidt als volgt:

  Lees meer

 4. Coronavirus 26 februari 2020

  Met de komst van het Coronavirus en besmettingen die steeds dichterbij komen merken we dat er bij enkele behoefte is aan advies voor mensen die biologische medicatie of klassieke reumamedicijnen (csDMARD’s) gebruiken. Onderstaande informatie hebben wij voorgelegd aan onze medische adviseurs. Overigens zal de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie (NVR) binnenkort met een officieel standpunt komen.

  Lees meer

 5. Blog van Ralph Stoové  4 oktober 2019

  Ralph Stoové  schrijft 1 à 2 x per maand een blog over zijn leven met Bechterew. Hij doet dit op een openhartige, humoristische en soms ontroerende wijze.

  Lees meer

 1. Vorige |
 2. 1 - 5
 3. 6 - 10
 4. | Volgende